Faqja kryesore

Faleminderit që treguat interesimin tuaj në blerjen e makinave tona.

Makinat që prodhojnë cilësi më të lartë dhe sigurojnë ndërhyrje të shpejtë në rast se ndodhin probleme.
Makinat tona janë të lehta për t'u përdorur dhe kanë karakteristika të larta teknike
Klientët kanë një garanci për çdo makinë të blerë
Secila nga makinat tona është e sigurt për konsumatorët dhe ka një certifikatë sigurie
Ne kemi prodhuar mbi 100 makina, nga të cilat një pjesë është vendosur jashtë vendit
Ne ofrojmë trajnim të stafit dhe ne ofrojmë ndihmë për shfrytëzimin e suksesshëm të makinës.
Koha e dorëzimit për çdo makinë është 45-60 ditë nga data e kontratës.Machines

masina-za-izradu-rolni-toalet-papira

1.Makina per punimin e rolneve te letres se toaletit me vendosjen
automatike te ngjitesit dhe me prerjen automatike te rolnes.

- nje ose dy pale preg cilender ( me preg cilindra standarde dhe dekorues)
- pont to point
- nje rolne ne cmbeshtjellje

Mëso më shumë


masina-za-izradu-rolni-toalet-papira

2. Makina per punimin e rolneve te letres se toaletit me vendosjen automatike te ngjitesit dhe me prerjen automatike te rolnes

- nje ose dy pale preg cilender ( me preg cilindra standarde dhe dekorues
- pa laminim(ngjitjen e letres, dy rolne te letres , njera pas tjetres me ngjites).
- Point to point
- Dy rolne ne cmbeshtjellje

Mëso më shumë


masina-za-izradu-rolni-toalet-papira

3. Makina per punimin e rolneve te letres se toaletit me vendosjen automatike te ngjitesit dhe me prerjen automatike te rolnes, e shtypur ne nje ose dy ngjyra

- nje ose dy pale preg cilender ( me preg cilindra standarde dhe dekorues) me laminim( ngjitjen e letres dy rolne njera pas tjetres me ngjites)
- Point to point
- Nje ose dy rolne ne cmbeshtjellje

Mëso më shumë


masina-za-izradu-rolni-toalet-papira

4. Makina per flekso shtypje te letres se toaletit, me shtyp me nje ose dy ngjyra

- nje ose dy pale cilindra me shtyp ne dy ose me shume ngjyra,(me preg cilindra dekorues dhe standard).
- me ose pa laminim(ngjitja e letres, dy rolne te letres, njera pas tjetres, me ngjites).
- point to point
- nje ose dy rolne ne cmbeshtjellje

Mëso më shumë


masina-za-izradu-papirnih-ubrusa-i-listica

5. MAKINA PËR PUNIMIN E FLETËVE TË LETRËS TOALET

Mëso më shumë


masina-za-izradu-salveta

6. MAKINA PËR PËRPUNIMIN E FACULETAVE

Mëso më shumë


masina-za-izradu-papirnih-maramica

7. MAKINA PËR PUNIMIN E FACULETAVE TË LETRËS ME PAKETIM AUTOMATIKE

Mëso më shumë


masina-za-izradu-kesa-za-hamburgere

8. MAKINA AUTOMATIKE PËR PUNIMIN E QESEVE TË LETRËS DHE QESEVE PËR HAMBURGERA ME SHTYPJEN FLEKSO ME DY OSE 4 NGJYRA NGA ROLNET E LETRËS NATRON

Mëso më shumë


masina-za-uzduzno-rezanje-papira-filmova1v

9. MAKINA PËR PRERJE TË GJATË TË LETRËS DHE FOLISË

Mëso më shumë


masina-za-izradu-kartonskih-hilzni

10. MAKINA PËR MBËSHTJELLJE SPIRALE TË HILLZANAVE TË KARTONIT

Mëso më shumë


masina-za-flekso-stampu-u-dve-boje

11. MAKINA PËR SHTYPJE FLEKSO NË DY NGJYRA

Mëso më shumë


masina-za-flekso-stampu-u-cetiri-boje

12. MAKINA PËR SHTYPJE FLEKSO NË KATËR NGJYRA

Mëso më shumë


masina-za-tampon-stampu

13. MAKINA TAMPON

Mëso më shumë


masina-za-secenje-selotejp-traka

14. MAKINA AUTOMATIKE PËR RIMBËSHTJELLJE DHE PRERJE TË SHIRITIT SELOTEJP, TË FORTË DHE IZOLIR

Mëso më shumë


masina-za-secenje-selotejp-traka-sa-stampom

15. MAKINA AUTOMATIKE PËR SHTYPJE FLEKSO NË SHIRITIN SELOTEJP ME TRI NGJYRA

Mëso më shumë


masina-za-izradu-ading-rolni-za-fiskalne-kase

16. MAKINA AUTOMATIKE PËR PUNIMIN E FAX DHE ADING ROLNEVE PËR KASA FISKALE

Mëso më shumë

Back to Top