15. MAKINA AUTOMATIKE PËR SHTYPJE FLEKSO NË SHIRITIN SELOTEJP ME TRI NGJYRA

15. MAKINA AUTOMATIKE PËR SHTYPJE FLEKSO NË SHIRITIN SELOTEJP ME TRI NGJYRAKARAKTERISTIKAT TEKNIKE
Fuqia e motorit 3 kw      
Fuqia e motorit të dytë 0.5 kw                            
Numri i rrotullimit të motorit 100 o/min                
Hovi i gjerësisë vigan rolnes 200mm 
Hovi i diametrit të vigan rolnes 400mm
Rregullimi elektronik i shpejtësisë së mbështjelljes me start të butë përmes rregullatorit frekuentues
Rregullimi elektronik i gjatësisë së mbështjelljes
Shpejtësia e shtypjes dhe gjatësia e mbështjelljes 80m/min
Nxehja e cilindrit qendror në temperaturë të caktuar të cilën e rregullon grupi metrik.
Makina ka pajisjen e cila përgatit shiritin selotejp për shtypje(bombarduesin), pajisjen UV të tharjes dhe pajisjen për ftohje të shiritit selotejp të shtypur.
Tharësit në makinë me fuqi 1.5 kW
Rregullimi mekanik i shtrëngimit të selotejp shiritit dhe materialeve tjera.
Lëvizjen aksiale të bartëseve të briskut ose brisqeve rrotullues në largësi prej 10- 200mm.
PËRMASAT E MAKINËS
strong>gjatësia   2250mm
gjerësia      800mm
lartësia 1500 mm
pesha      680kgInformatat mbi punen e makines

Makinat për rimbështjellje dhe prerje të shiritit selotejp, të fortë dhe izolir me flekso shtypje hynë në radhën e makinave të modeleve më të njohura Italiane të prodhimit. Janë ndërruar dhe vendosur pjesë të reja të cilat janë më të përsosura. Gjithashtu është thjeshtësuar eksploatimi i makinave në bazë të përvojës shumëvjeçare dhe prodhimit të mbi 90 makinave me qëllime të ndryshme, dhe janë prodhuar 28 makina për shirita selotejp të gjitha llojeve.

     Sasi e makinave është plasuar jashtë vendit (Bosnjë, Bullgari, Rusi, Ukrainë, Maqedoni)
Makina mund të shtyp PVC, celofan, filma të ndryshëm, selotejp, shirit të fortë, shirit izolir, letra, etj

Rezultate të larta janë arritur për shkak të karakteristikave të makinës
  -Regjistrimi (caktimi) i ngjyrës është i lehtë dhe precizë.
  -Rrotullimi automatik i revolver kokës dhe ngjitja automatike e shiritit të shtypur në hillznet e përgatitura në dy boshtet tjera të lira.
 - Ndërrim i lehtë i hillznave gjatë veprimit të operacionit.
 - Mundësia e shtypjes së menjëhershme të 4 rolneve me nga 50 mm
-  Makina ka pajisjen për përgatitjen e shiritit selotejp për shtypje (bombarduesin)
- Tharje e ngjyrës me ngrohëse UV llambë

Makina nga rolna vigan e diametrit deri 400mm përmes daulles qendrore dhe tri nënstacioneve për shtypje, brisqet i rimbështjell, shtyp dhe pret në gjerësinë dhe gjatësinë e dhënë të selotejpit, izolirit dhe materialeve të ngjashme.

 Makina ka :
-  4 boshte për boshtin e një inçi
-  4 boshte për boshtin e tri inçëve

Back to Top