2.Makina per punimin e rolneve te letres se toaletit me vendosjen

2. Makina per punimin e rolneve te letres se toaletit me vendosjen automatike te ngjitesit dhe me prerjen automatike te rolnes

- nje ose dy pale preg cilender ( me preg cilindra standarde dhe dekorues
- pa laminim(ngjitjen e letres, dy rolne te letres , njera pas tjetres me ngjites).
- Point to point
- Dy rolne ne cmbeshtjellje

KARAKTERISTIKAT TEKNIKE
- Fucia e elektromotorit eshte 4kw/380
- Hapsira e punes 1050 - 1600 mm
- Shfrytezon letren prej 16 - 32 gr/m2
- Numri i shtresave te letres 1,2,3
PËRMASAT E MAKINËS
- Gjatesia: 5500mm
- Gjersia: 2200mm
- Lartesia: 1800mm
- Pesha: 3300 kgInformatat mbi punen e makines
- Kapaciteti 1,5 ton/8h
Back to Top