Machines

masina-za-izradu-rolni-toalet-papira

1.Makina per punimin e rolneve te letres se toaletit me vendosjen
automatike te ngjitesit dhe me prerjen automatike te rolnes.

- nje ose dy pale preg cilender ( me preg cilindra standarde dhe dekorues)
- pont to point
- nje rolne ne cmbeshtjellje

Mëso më shumë


masina-za-izradu-rolni-toalet-papira

2. Makina per punimin e rolneve te letres se toaletit me vendosjen automatike te ngjitesit dhe me prerjen automatike te rolnes

- nje ose dy pale preg cilender ( me preg cilindra standarde dhe dekorues
- pa laminim(ngjitjen e letres, dy rolne te letres , njera pas tjetres me ngjites).
- Point to point
- Dy rolne ne cmbeshtjellje

Mëso më shumë


masina-za-izradu-rolni-toalet-papira

3. Makina per punimin e rolneve te letres se toaletit me vendosjen automatike te ngjitesit dhe me prerjen automatike te rolnes, e shtypur ne nje ose dy ngjyra

- nje ose dy pale preg cilender ( me preg cilindra standarde dhe dekorues) me laminim( ngjitjen e letres dy rolne njera pas tjetres me ngjites)
- Point to point
- Nje ose dy rolne ne cmbeshtjellje

Mëso më shumë


masina-za-izradu-rolni-toalet-papira

4. Makina per flekso shtypje te letres se toaletit, me shtyp me nje ose dy ngjyra

- nje ose dy pale cilindra me shtyp ne dy ose me shume ngjyra,(me preg cilindra dekorues dhe standard).
- me ose pa laminim(ngjitja e letres, dy rolne te letres, njera pas tjetres, me ngjites).
- point to point
- nje ose dy rolne ne cmbeshtjellje

Mëso më shumë


masina-za-izradu-papirnih-ubrusa-i-listica

5. MAKINA PËR PUNIMIN E FLETËVE TË LETRËS TOALET

Mëso më shumë


masina-za-izradu-salveta

6. MAKINA PËR PËRPUNIMIN E FACULETAVE

Mëso më shumë


masina-za-izradu-papirnih-maramica

7. MAKINA PËR PUNIMIN E FACULETAVE TË LETRËS ME PAKETIM AUTOMATIKE

Mëso më shumë


masina-za-izradu-kesa-za-hamburgere

8. MAKINA AUTOMATIKE PËR PUNIMIN E QESEVE TË LETRËS DHE QESEVE PËR HAMBURGERA ME SHTYPJEN FLEKSO ME DY OSE 4 NGJYRA NGA ROLNET E LETRËS NATRON

Mëso më shumë


masina-za-uzduzno-rezanje-papira-filmova1v

9. MAKINA PËR PRERJE TË GJATË TË LETRËS DHE FOLISË

Mëso më shumë


masina-za-izradu-kartonskih-hilzni

10. MAKINA PËR MBËSHTJELLJE SPIRALE TË HILLZANAVE TË KARTONIT

Mëso më shumë


masina-za-flekso-stampu-u-dve-boje

11. MAKINA PËR SHTYPJE FLEKSO NË DY NGJYRA

Mëso më shumë


masina-za-flekso-stampu-u-cetiri-boje

12. MAKINA PËR SHTYPJE FLEKSO NË KATËR NGJYRA

Mëso më shumë


masina-za-tampon-stampu

13. MAKINA TAMPON

Mëso më shumë


masina-za-secenje-selotejp-traka

14. MAKINA AUTOMATIKE PËR RIMBËSHTJELLJE DHE PRERJE TË SHIRITIT SELOTEJP, TË FORTË DHE IZOLIR

Mëso më shumë


masina-za-secenje-selotejp-traka-sa-stampom

15. MAKINA AUTOMATIKE PËR SHTYPJE FLEKSO NË SHIRITIN SELOTEJP ME TRI NGJYRA

Mëso më shumë


masina-za-izradu-ading-rolni-za-fiskalne-kase

16. MAKINA AUTOMATIKE PËR PUNIMIN E FAX DHE ADING ROLNEVE PËR KASA FISKALE

Mëso më shumë

Back to Top