Rólunk

Köszönjük az érdeklődést a termelői programunkban szereplő gépekkel kapcsolatban.
Több mint 25 éves tapasztalattal rendelkezünk több mint 20 különböző típusú gépek gyártásában, több mint 420 legyártott géppel rendelkezünk, a papírkonfekció, flexó nyomtatás és más területeken. Az általunk legyártott gépek esetében szavatoljuk azok kiemelkedő minőségét. Eddig már szállítottunk gépeket Panamába, Oroszországba, Bulgáriába, Magyarországra, Algériába és a volt Jugoszlávia utódállamaiba (Észak Macedónia, Szlovénia, Horvátország, Bosznia és Hercegovina, Montenegró, Koszovó).
Gépeink használata egyszerű, kiemelkedő műszaki jellemzőkkel rendelkeznek. Ügyfeleinknek kétéves garanciát biztosítunk minden megvásárolt gépre. A gépek garanciális időn belüli meghibásodása esetén a helyben történő javítás határideje maximum három nap a hiba bejelentésétől számítva. Minden gépünk biztonságos a felhasználók számára és rendelkezünk a Munkavédelmi Intézet tanúsítványával.
Biztosítjuk a dolgozók betanítását és segítséget nyújtunk a gép sikeres felhasználásához. A gépek leszállítási határideje 45-60 nap a szerződéskötés időpontjától.

A gép működése szinte hangtalan, és minden létfontosságú alkatrész védett.
A gép garanciális, és a Munkavédelmi Intézet megtalálta.
A gépek szállítási határideje a szerződéskötés napjától számított 45-60 nap.
A személyzet képzését és nyersanyagimportot biztosítunk.
Minden megvásárolt géphez pótalkatrészt biztosítunk
A gépek egy részét külföldön értékesítették (Bulgária, Oroszország, Ukrajna, Bosznia...)
Back to Top